FANDOM


Andros

Andros.

Lo palai ďAndros

Lo palai ďAndros.

Andros es la planeta larèr de Layla. S’agís ďuna planeta que gaireben tot es cobèrt ďagua amb unas paucas islas, coma ľisla de Nabu. ĽIsla de Natros conten un volcan, ľisla de Guanaco, qu’es tanben ďorigina volcanic, e ľisla negra, fòrça volcanica. I a tanben de piratas dins aquelas islas. I a tanben los desròcs de las bastissas per dessús e per jos ľaiga, que foguèron jamai exploradas. Los governants actuales del reialme ďAndros son lo Rei Teredor e la Reina Niobe, que son los parents de Layla.

Caracteristicas Edit

Andros a un portal entre las siás mars e la dimension Omega, que foguèt bastit i a longtemps e foguèt après sagerat. Valtor amb ľajuda de las Trix lo dobriguèt per escapar en daissant la pòrta dubèrta. Lo portal dubèrt permetèt a fòrça criminales se liberar de la gàbia de gèl en la dimension Omega e causar damnatges a Andros, e lo caòs de la situacion auriá portat a la destruccion de la planeta, se Tecna s’aguès pas sacrificat per barrar lo portal de la dimension Omega dempuèi ľinteriora.

I a tanben una pòrta magica entre las mars ďAndros e los oceans ďautres planetas en la dimension magica. En la sason 3, Layla nadava en ľocean de Magix e passèt a Andros. Segon Layla e Tressa, la prigondor de ľocean ďAndros te fondes pas.

Societat Edit

I a doas raças subrançairas. Las sirenas e los omenoides. Las doas societats son dirigidas per una monarquia amb las sirenas clarament matriarcals. Las sirenas se convertiguèron en monstres quand Valtor met un sortilègi escur en elas e va ganha lo contraròtle sus elas. Los omenoides existents demòran en la superfícia de la planeta. La familha de Layla son los subrançaires, del temps que Nabu es membre ďuna autra familha.


Luòcs
AlfeaFont RojaTor de NívolsMagixTèrraDominoAndrosOcean Infinit
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.